Preloader admiral kragujevac
Najveći Admiral klub u Srbiji

Najveći Admiral klub u Srbiji

Svi koji vole da oprobaju sreću, uživaju u luksuznom ambijentu, dobroj muzici i provodu poželeće da 5. decembra budu na svečanom otvaranju Admiral kluba, najvećeg i najopremljenijeg slot kluba u regionu!

Ovo ekskluzivno mesto koje se nalazi na Novom Beogradu, u Japanskoj 3, otvoriće vrata posetiocima na glamurozan način, uz mnogo zabave i dobre muzike. Takav tematski događaj do sada nije viđen na našim prostorima, a goste očekuju brojna iznenađenja.

Novi Admiral se prostire  na 600 kvadrata i ima više od 100 aparata što ga čini jedinstvenim u regionu. Pored ekskluzivnog ambijenta i ljubaznog osoblja, svakog vikenda ugođaj će upotpuniti muzika uživo, dok igrače očekuju brojni noviteti koje će ovaj klub prvi put predstaviti u našoj zemlji.

Pripremite se za novi nivo uzbuđenja! Biće dovoljno da vam kažemo da umreženi Admiral džekpot nikad nije bio veći i da iznosi 15.000.000 dinara, a možete da ga osvojite u bilo kom Admiral klubu u Srbiji.

Ovaj najveći Admiral klub je nazvan Admiral Atrium i on takođe poseduje Admiral bonus sistem kao i svi drugi Admiral klubovi u našoj zemlji.

Admiral bonus sistem je novina na tržištu Srbije i u ovom delu Evrope, a nudi vam potpunu diskreciju, zamenjuje tikete, ubrzava prelazak sa jednog aparata na drugi, olakšava isplatu novca i što je najvažnije, nudi različite nivoe bonusiranja.

Admiral klub se pobrinuo da doživljaj igranja podigne na svetski nivo uvođenjem NOVOMATIC aparata najnovije generacije. U pitanju su VIP ROYAL aparati koji će se prvi put naći u ponudi u Srbiji.

Kako igrači ne bi morali da brinu za bezbednost svojih automobila, Admiral klub je obezbedio veliki parking i garažu, kao i bar sa pićem za igrače.

Dođite 5. decembra na otvaranje Admiral kluba i uživajte u spektaklu koji vas očekuje. Igra na sreću nikad nije bila tako zabavna i uzbudljiva, uverite se sami!

Admira d.o.o.
Branka Radičevića 12, 34000 Kragujevac
admira@novomatic.com
24 X 7 podrška
TOP