Preloader admiral kragujevac

ADMIRAL KLUB NOVOSTI

Najveći Admiral klub u Srbiji

Uskoro nas očekuje otvaranje novog Admiral slot kluba, na adresi Japanska 3 na Novom Beogradu. Prostiraće se na 600m2 i imaće preko 100 mašina za igranje, po čemu će biti jedinstven u regionu. Pored ekskluzivnog ambijenta i ljubaznog osoblja, svakog vikenda ugođaj će upotpuniti muzika uživo za svačiji ukus.

Kako igrači ne bi morali da brinu za bezbednost svojih automobila, Admiral klub je obezbedio veliki parking i garažu, kao i snack bar sa hranom za igrače.

Admiral klub se pobrinuo da doživljaj igranja podigne na svetski nivo uvođenjem NOVOMATIC mašina najnovije generacije. U pitanju su VIP ROYAL i APEX CLOVER LINK koji će se po prvi put naći u ponudi na prostorima Srbije. Specifičnost VIP ROYAL mašine je u tome što poseduje zaobljeni ekran koji nudi savršen pregled igre, kao i stolicu u kojoj ćete se osećati udobno i po nekoliko sati.

Takođe će biti predstavljena APEX CLOVER LINK mašina, ona će predstavljati ostrvo sačinjeno od 8 mašina i imaće svoj jedinstveni Jackpot koji će vam pružiti mogućnost osvajanja još većeg novčanog iznosa.

Admiral klub na adresi Japanska 3, Novi Beograd. USKORO!

Admira d.o.o.
Branka Radičevića 12, 34000 Kragujevac
+(381) 34 123-4567
Pon-Pet 8:00 - 16:00
admira@novomatic.com
24 X 7 podrška
TOP