Preloader admiral kragujevac

ADMIRAL MAŠINE I IGRE

U našim Admiral slot klubovima nudimo vam jedinstvenu priliku za izvanredne dobitke na našim najmodernijim mašinama. Dođite i osetite uzbuđenje!

ADMIRAL

MAŠINE

NOVOSTAR® V.I.P. II

NOVOSTAR® V.I.P. II

Novomatic sa ponosom predstavlja NOVOSTAR® V.I.P. II – izuzetno uspešan aparat kosog ekrana dizajniran u VIP konfiguraciji koji je namenjen da stvara najveći slot doživljaj. Njegov glavni 27 inčni TFT ekran osetljiv na dodir, nadograđen je ogromnim 50 inčnim TFT ekranom koji se nalazi na ergonomski savršenoj udaljenosti za igranje i koji koristi posebnu opciju okretanja ekrana da igru premesti u neverovatni panoramski format.

NOVOSTAR® V.I.P. III

NOVOSTAR® V.I.P. III

V.I.P. komfor u Panorama stilu!

NOVOSTAR V.I.P. III spaja komfor V.I.P. kosog ekrana sa panoramskim prikazom igre na 2 ogromna ekrana za jedinstveno iskustvo veoma bitnih igrača.

V.I.P. Lounge

V.I.P. Lounge

VIP komfor u jedinstvenom separe stilu!

Novomatic s ponosom predstavlja kompaktni separe stil namenjen VIP igračima. Ne postoji bolji način da se gostima ponudi jedinstveni VIP osećaj od ovog prostora prilagođenog u formi separea.

Imperator

Imperator

Nova elegancija u svetu igara!

Ova sofisticirana slot mašina kombinuje savršenu ergonomiju sa novom kreativnošću u proizvodnji mašina za igru. Govori jezikom jasnih oblika i uglađenog čelika pomoću kojih postavlja novi pravac sofisticirane elegancije u svetu igara.

Gaminator Scorpion

Gaminator Scorpion

Gaminator Scorpion oživljava najnovije i najbolje NOVOMATIC sadržaje u izuzetno visokoj definiciji. 2 ekrana ultra visoke rezolucije, nezavisan gornji deo i elegantno LED osvetljenje koje zavisi od igre upotpunjuju veličanstvenu grafiku i odličan dizajn koji stvaraju zaista napeti doživljaj u kazinu.

Novostar II

Novostar II

Ponovo rođeni pobednik!

Čuveni GAMINATOR je doživeo spektakularno renoviranje i transformiran je u NOVOSTAR II koji je spreman da ostvari veliki uticaj na trenutno svetsko tržište igara zahvaljujući modernom dizajnu i sofisticiranoj ergonomiji.

Dominator

Dominator

Dominator® kombinuje optimizovanu lakoću korišćenja i vrhunski dizajn sa sjajnim izgledom. Rezultat su sjajne performanse. Sada je svaki igrač u prilici da podesi jačinu zvuka i brzinu igre. Sa sjajnim Dominator®-om ćete iskusiti nov način igranja, ne samo zbog slot aparata već i zbog poboljšanih igara visoke rezolucije.

Gaminator III

Gaminator III

Super-V+ Gaminator koncept je redizajniran da bi se postigle maksimalne performanse i iskustvo igranja na super širokom ekranu. Ekstra široki ekrani za impresivno iskustvo igranja, elegantan stil i vrhunski dizajn čine Super-V+ Gaminator III sigurnom investicijom svakog slot kluba.

Ova istinski posvećena mašina za igranje podržava stalno rastući izbor sjajnih igara.

Novostar SL2

Novostar SL2

Zvezda kazina!

Dostupan u 3 različite podesive verzije ovaj aparat kosog ekrana kombinuje najnoviju tehnologiju futurističkog stila i ergonomski dizajn uvodeći novi sjaj u svet igranja. Svestrane NOVOSTAR SL2 i SL3 verzije zadovoljavaju potrebe širokog dijapazona aplikacija video igara.

Lotus Roullete

Lotus Roullete

LOTUS ROULETTE PRO je automatizovano rulet ostrvo za 6 igrača kombinovano sa HD video slotom, sve na jednom elegantnom stolu. Igre su predstavljene gostima pomoću vrlo privlačne konfiguracije ostrva za 6 igrača koje se sastoji od pozicija za pojedinačne igrače i automatizovanog rulet točka ugrađenog u veličanstveni furnirani sto. Pozicija svakog igrača je opremljena sa 23.8-inčnim HD ekranom na dodir koji se može podešavati po potrebi kao i sa automatizovanom mašinom za novac.

ADMIRAL

IGRE

Summer Queen

Summer Queen

Za sve postoji vreme… a ovo je vreme izobilja na 40 redova. Ovaj prelepi čuvar nadgleda i male i velike stvorove i daruje ih sve prirodnim bogatstvima. Potražite ovu igru i divno ćete se provesti.

GAME LOGO zamenjuje sve simbole osim MYSTIC BALL simbola. 3 ili više rasejanih MYSTIC BALL simbola otključavaju 10 besplatnih igara i Bonus Kraljice Leta. Pre svake besplatne igre specijalni simbol se nasumično pojavljuje na redovima. Ako su 2 nesusedna reda u potpunosti pokrivena SPECIAL STACKED simbolima simboli će se horizontalno proširiti da pokriju sve pozicije između njih i isplatiti posebno za svaki odigrani red. Besplatne igre se igraju sa trenutnim ulozima i mogu se ponovo osvojiti u toku igre.

Dolphin’s Pearl

Dolphin’s Pearl

Igrajte sa delfinima u ovoj fascinantnoj i živopisnoj morskoj avanturi!

Dolphin’s Pearl™ deluxe je uzbudljiva verzija legendarnog klasika od 10 redova i 5 spinera. Njena primamljiva grafika, atmosfera podvodnog sveta i sjajna zvučna podloga će uzbuditi i stare fanove i nove igrače!

Dolphin zamenjuje sve simbole osim rasejanih i duplih simbola. 3, 4 ili 5 Pearls simbola otključavaju 15 besplatnih igara. Dobici u besplatnim igrama se množe sa 3. Besplatne igre se mogu ponovo osvojiti u toku ove igre i igraju se sa postojećim ulozima.

Golden Ark

Golden Ark

Devojka avanturista nastavlja svoju potragu po trezorima piramida na 10 redova i 5 spinera! Moćna knjiga magije ima sve tajne tragove i uputstva za otkrivanje Golden Ark™ i njenog legendarnog bogatstva.

BOOK zamenjuje sve simbole osim rasutih specijalnih proširujućih simbola. 3 ili više rasejanih BOOK simbola otključavaju 10 besplatnih igara sa specijalnim proširujućim simbolom koji se širi da pokrije sve 3 pozicije na spineru i daje dobitak na bilo kojoj poziciji izabranih redova. Besplatne igre se mogu ponovo osvojiti u toku ove igre i igraju se sa postojećim ulozima.

Amazons Diamonds

Amazons Diamonds

Uđite u sjajni svet Amazonskih prašuma i osvojite sjajne nagrade na 30 redova i 5 spinera:

WILD DIAMOND zamenjuje sve simbole osim rasejanih simbola. 7 ili više rasejanih CRYSTAL BALL otključavaju do 30 besplatnih igara (8 za 7 rasejanih, 15 za 8 rasejanih i 30 za 9 rasejanih) na  drugom, trećem i četvrtom spineru. Besplatne igre se igraju sa postojećim ulozima.

Book of Ra

Book of Ra

Otkrijte moćni Book of Ra™ u ovoj deluks verziji od 10 redova i 5 spinera klasične slot mašine. Blaga i bogatstva leže skrivena u trezorima drevnih egipatskih hramova i samo čekaju da budu otkrivena u ovoj uzbudljivoj video igri.
Book of Ra je zamena za sve simbole osim za raštrkane posebne proširene simbole prethodne verzije. 3 ili više Book of Ra simbola daju 10 besplatnih igara, a takođe nasumično otvaraju i posebni prošireni simbol koji se proširuje da pokrije sve 3 pozicije na rolerima i daju isplatu na bilo kojoj poziciji. Besplatne igre se mogu ponovo osvojiti tokom igre i igraju se sa postojećim ulozima.

Lucky Lady

Lucky Lady

Tražite srećnu damu? Pridružite joj se u ovom čuvenom slot klasiku. Zajedno sa raznovrsnim amajlijama Lucky Lady će vam otvoriti kapije sveta pobeda i nagrada.

Lucky Lady zamenjuje sve simbole osim rasejanih i duplih simbola. 3, 4 ili 5 HAND simbola rasejanih po ekranu otključavaju 15 besplatnih igara. Dobici u besplatnim igrama se množe sa 3. Besplatne igre se mogu ponovo osvojiti u toku ove igre i igraju se sa postojećim ulozima.

Lilly’s World

Lilly’s World

Istražite Lilin divni i glamurozni svet na 40 fiksnih redova. Dozvolite joj da vas zavede njenim zabavnim šouom i osvojite sume i do 40.000 puta veće od vašeg uloga sa Lili kao vašim Wild simbolom.

Wild Lilly zamenjuje sve simbole osim rasejanih STAR simbola. Sve nagrade se dobijaju za kombinacije istih simbola sa leva na desno na odabranim redovima osim rasejanih simbola. Sve igre se igraju na maksimalnom broju redova dok god ima dovoljno kredita.

Blue Moon

Blue Moon

Upustite se u fascinantnu noćnu igru sa voćkicama sa Reel Refill™ na 25 fiksnih redova i 5 spinera. Blue Moon™ drži ključ posebnih igara sa dodatnim raštrkanim simbolima i nagradama koje se mogu samo sanjati!
 
WILD zamenjuje sve simbole osim MOON (Mesec) raštrkanih simbola u osnovnoj verziji igre. 3 raštrkana simbola meseca otključavaju 10 besplatnih igara. Tokom besplatnih igara RED STAR (Crvena Zvezda) i BLUE STAR (Plava Zvezda) simboli su dodatni raštrkani simboli. Besplatne igre se mogu osvojiti i tokom ove igre (5 za 3 MOON simbola, 10 za 4 MOON simbola i 15 za 5 MOON simbola) i igraju se sa postojećim ulozima.
Sizzling Hot

Sizzling Hot

Potražite ekstra dodatke u Sizzling Hot™, extra uzbudljivo, extra 6, extra zlato! Extra opklada čini ovu verziju čuvenog video slota sigurnim izborom za ekstra uzbudljive igre sa voćkicama na 5 redova i 6 spinera.

Svi dobici se odnose na kombinacije iste vrste i isplaćuju se za kombinacije sa leva na desno na fiksnim redovima, osim za rasejane simbole STAR i 7EVEN. Ovi rasejani simboli daju dobitak na bilo kom mestu. Dobici od rasejanih simbola se dodaju dobicima od kombinacija po redovima. Igrač može po želji da aktivira 6 spinera preko Extra Opklade da bi povećao šanse dobitka: dobitne kombinacije se takođe osvajaju sa desna na levo (osim za 6 iste vrste), a 7EVEN se pretvara u zlato i dobija na susednim pozicijama.

Lord of the ocean

Lord of the ocean

Zaronite dalje u duboko plavo more na 10 redova i 6 spinera gde Posejdon čuva kapiju koja vodi do legendarnih blaga grčke mitologije.

GATE zamenjuje sve simbole osim rasutih specijalnih proširujućih simbola. Dodatni 6. spiner se može aktivirati preko Extra opklade u osnovnoj igri koji će takođe biti aktivan i u besplatnim igrama. 3 ili više GATE simbola otključavaju 10 besplatnih igara i nasumično se otvaraju da otkriju posebni proširujući simbol koji se širi da pokrije sve 3 pozicije na spinerima i isplaćuje na bilo kojoj poziciji. Besplatne igre se mogu osvojiti i na ovoj igri i one se takođe igraju sa postojećim ulozima.

Roaring Wilds

Roaring Wilds

Roaring Wilds™ na 40 zveketavih retro spinera! Upustite se u klasičnu igru voćkica i držite palčeve za sreću!
 
Divlji simbol (WILD) zamenjuje sve simbole osim STAR (raštrkanih) simbola. Sve nagrade se daju za kombinacije iste vrste, izuzev raštrkanih, i isplaćuju se za kombinacije sa leva nadesno na fiksnim redovima. Raštrkani STAR simboli plaćaju na bilo kojoj poziciji, a ti dobici se dodaju dobicima sa redova.
MAGIC 81

MAGIC 81

Otkrijte magiju 34 moguće kombinacije simbola. Kod ove igre nema matematičke misterije – to je jednostavno neverovatna igra voćkica sa odličnim množenjem dobitaka.

MAGIC 81 (DŽOKER) simbol zamenjuje sve simbole i pojavljuje se na najviše 3 spinera istovremeno, ali nikada na prvom, drugom i trećem istovremeno. Svaka dobitna kombinacija koja ima MAGIC 81 simbol ima dvostruko veće ukupno množenje dobitka: x2, x4, x8.

Admira d.o.o.
Branka Radičevića 12, 34000 Kragujevac
admira@novomatic.com
24 X 7 podrška
TOP